Zaželi

Naziv projekta : Zaželi – oživi žene u zajednici
Naziv korisnika: Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Slunj
Ukupna vrijednost projekta : 2.317.905 kn
EU sufinanciranje projekta: 2.317.905 kn
Razdoblje provedbe projekta: 01.03.2019.- 01.09.2021 – 30 mjeseci

Projekt sufinancira Europska unija
iz Europskog socijalnog fonda,
Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020, broj poziva UP.02.1.1.05.

„Zajedno do fondova EU“

„Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Hrvatskog Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Slunj““

 

U sklopu projekta Zaželi – oživi žene u zajednici s 01.05.2019. godine pri Hrvatskom Crvenom križu Gradsko društvo Crvenog križa Slunj, zaposleno je 9 žena koje su ciljana skupina projekta. Žene su s radom započele 01.05.2019. godine te preuzele brigu i njegu za minimalno 36 korisnika starijih i nemoćnih osoba, invalidnih i socijalno ugroženih osoba, te ostalih osoba u potrebi za uslugom Pomoć u kući.

 

U sklopu projekta Zaželi – oživi žene u zajednici zaposleno je 9 gerontodomaćica koje obilaze korisnike na području grada Slunja, općine Rakovica i općine Cetingrad. Krajnjim korisnicima se kroz projekt Oživi žene u zajednici pruža pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka, pomoć pri oblačenju i svlačenju, briga o higijeni, pomoć u socijalnoj integraciji, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl…), pružanje podrške krajnjim korisnicima kroz razgovore i druženje te pomoć u raznim društvenim aktivnostima.

 

Natječaj za prijem u radni odnos na određeno vrijeme – Projekt Zaželi
Na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, kodni broj: UP.02.1.1.05.0190 za projekt Zaželi – Oživi žene u zajednici koji se financira iz Europskog socijalnog fonda Gradsko društvo Crvenog Križa Slunj raspisalo je natječaj za zapošljavanje 9 gerontodomaćica, žena ciljanih skupina koje će obilaziti korisnike na području grada Slunja, općine Rakovica i općine Cetingrad.
Obrazac možete preuzeti OVDJE

 

Natječaj za prijem u radni odnos na određeno vrijeme – Projekt Zaželi
Dana 20. svibnja 2019. godine objavljen je natječaj za zapošljavanje 1 gerontodomaćice u sklopu projekta Zaželi – Oživi žene u zajednici.
Obrazac možete preuzeti OVDJE

http://www.esf.hr/zazelizadar/