ZAVRŠNA KONFERENCIJA ZAŽELI-OŽIVI ŽENE U ZAJEDNICI

Dana 16.07.2021. u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Slunj, održana je Završna konferencija u sklopu projekta Zaželi – oživi žene u zajednici. Na konferenciji su sudjelovali partneri na projektu gradonačelnica Grada Slunja Mirjana Puškarić, načelnica općine Cetingrad Marina Kalić, načelnik općine Rakovica Mihovil Bićanić, predstojnica HZZ područni ured Karlovac Ivana Mehle i ravnateljica CZSS Slunj Predraga Stipić. Nakon obraćanja partnera projekta, sve prisutne pozdravila je zamjenica županice Karlovačke županije gospođa Vesna Hajsan Dolinar.

Projekt Zaželi – oživi žene u zajednici u potpunosti je financiran iz Europskog socijalno fonda u vrijednosti 2.307.905,00 kn, a provodio se u razdoblju od 01.03.2019.-31.08.2021. godine. Kroz projekt je bilo uključeno ukupno 121 osoba u nepovoljnijem položaju te 12 žena gerontodomaćica – ciljanih skupina projekta.

Zahvaljujemo se svima na su.djelovanju, osobito ženama zaposlenima na projektu Zaželi Oživi žene u zajednici te dragim nam korisnicima koji su se uključili u završnu konferenciju.

Prethodna objava